Hands on healing  programma

De cycle methode is versneld plaatjes afspelen in je mind, waarmee je geheel zelfzuchtig leert om dingen te wensen voor jezelf. Op deze wijze leer je dit elke dat af te spelen op de achtergrond, zonder dat je hier bewust mee aan de slag moet. Deze lijst maak je aan de hand van de dingen die je graag zou willen, en nu nog niet bezit.

Naast het jou helpen en ondersteunen met deze lijst, leer ik je hoe je deze plaatjes kunt afspelen, en hoe je de dingen  kunt manifesteren in je leven. Samen met de hands on healing, welke ik je ook mee geef, kun je ook andere mensen healen met deze techniek.

Het is niet moeilijk, iedereen kan het. Je hoeft er niet in te geloven, en ook niet hoog gevoelig te zijn. Echt iedereen kan deze techniek aanleren, en gebruiken.

Wil je meer informatie lezen over deze methode, dan raad ik je aan alles te lezen op de site van de heer Bil Bengton. https://www.bengstonresearch.com.
Deze vorm van healing is ontdekt door de amerikaan Bil Bengston, en heeft verrassende  resultaten bij verschillende ziektes. Waaronder alzheimer, depressie, kanker en hartfalen.


Deze training vind plaats op 4 avonden, van 19:30 tot 22.00
Investering: 222 euro voor hele traject. inclusief btw
Kom je samen, krijgt je beide  22 euro korting.
In atelier van wandelkunst, Irenestraat 6 3214 CE  Zuidland


Bij aanmelding betaal je 22 euro inschrijfkosten, deze geef ik geen restitutie op bij annulering.
De rest van de bijdrage dient 14 dagen vooruit te worden betaald.
Mogelijk in 3 termijnen van 77 euro

 

-11sept, 18sept,25 sept,2 oktober

Tijdens een kort traject online, ga ik je hiermee helpen, je alles uitleggen en gaan we oefenen. Wil je meer informatie lezen over deze methode, dan raad ik je aan alles te lezen op de site van de heer Bil Bengton. https://www.bengstonresearch.com.

We gaan in 4 online lessen starten met deze techniek, het traject vind plaats online via skype of telefonisch. Je ontvangt de lessen per mail, en ik verwacht van je dat je deze opdrachten voorbereid en maak. Je ben zelf verantwoordelijk om deze techniek eigen te maken. Het is een techniek die niet healend is, maar wel je leven zeer aangenaam kan veranderen. Als je daarnaast de hands on healing toepast, is het een sterke co creatie voor het healen van verschillende aandoeningen.

Na dit traject is het mogelijk om in groep verband samen te komen, met andere hands on healers. Dit zal plaats vinden in Hellevoetsluis. Deze groepsdagen zullen in de toekomst gaan plaats vinden.

Dit traject kost 222 euro voor 4 lessen exclusief btw, en bevat de huiswerk lessen, alle informatie over deze techniek en de online lessen van gemiddeld 60 minuten.
Mogelijk om in 3 termijnen te betalen van 77 euro
Je heb daarna de mogelijkheid om je te verbinden met de groep Hands on healers, die hieraan mee doen. En kun je eventueel samen komen om te oefenen.

Trainingen

Hands on  training in praktijkHands on training online

Dezelfde training, maar wel 1 op 1 online traject