Soulvision

Onlangs was ik in gesprek met mijn gids, over bepaalde vragen die ik had rondom manifestatie. Maar ook wat je kunt doen binnen je eigen vibratie, om jezelf als ware te versterken...op basis van diep geworteld vertrouwen.
De vraag die ik terug kreeg, of ik wel stevig geworteld was. Mijn inziens was ik dat wel...zover ik kon reflecteren. Toch hield het mij bezig...want waarom kreeg ik deze vraag zo overduidelijk.
Die week kreeg ik op verschillende manieren mijn antwoorden binnen. Via een mooie citaat via een ondernemer en door een stukje wat ik las op pinterest.

Nadat ik dit navroeg tijdens afstemming kreeg ik weer duidelijk de vraag, ben je stevig geworteld....leef jij werkelijk jou vibratie. Is je huis, je bedrijf een afspiegeling van je ziel?
En daarna stroomde feng shui door me heen, nu wist ik daar echt niets over. Na een beetje inlezen kreeg ik duidelijk mijn antwoorden. Je huis, je praktijk, je winkel of kantoor moet een afspiegeling zijn van je ziel. Dus stem je af in hoeverre alles daar nog stroomt voor jou.

Ik ben gaan afstemmen op wat mijn praktijk wilde, wat mijn atelier nodig heeft. 
Wat mijn huis, en slaapkamer nodig heeft.
En ineens werd het duidelijk.
Dit alles is je soulboard...in plaats van visionboard. Je soul board vertaald wie je ben, en hoe jij je voelt, wat je nodig hebt en zend uit, of het stroomt of niet.
Daarom ga ik de komende tijd soulvision sessies geven. Waar we samen gaan intunen in wat er niet stroomt binnen jouw leven. En waar jij stroming kunt doen toepassen, om weer stevig geworteld te zijn. 
Wil je hier meer over weten, boek dan een soulvision sessieSoulvision sessie

Een soulvision sessie is een skype sessie waarin we samen gaan kijken, naar wat er wel of niet stroomt binnen je bedrijf of praktijk, en waar we iets kunnen toevoegen, of weghalen om meer stroming te realiseren, en aan te trekken wat je werkelijk wilt.

Tijdens deze sessie, gaan we samen intunen, en channel ik je informatie waarmee je
verder kunt gaan, om meer stroming in je bedrijf je krijgen, meer overvloed te creƫren.
Maar omdat dit maar om een korte versie gaat, en dus meer een soort van check up is, wil ik je verwijzen naar mijn soulvision traject van 5 maanden, waarin we met elkaar echt een diep verschil kunnen gaan maken, en je in  staat zult zijn, dit in je leven toe te passen.

Investering aan jezelf is 75 euro exclusief btw voor ondernemers
Tijdelijk ook mogelijk voor particulieren voor 75 euro inclusief.

Wil je op later tijdstip het soul vision programma volgen , krijg je korting van 111 euro op het hele programma als je deze sessie al gedaan hebt.


Soal vision programma