Misschien loop je al even met vragen rond, die je bij niemand kwijt kan. Hebt je niet direct fysieke klachten maar meer vragen op psychische vlak.

 

Samen met mijn gidsen channel ik op persoonlijke vragen of op een specifiek thema, waar je mee rond loopt. Tijdens de sessie ben ik volledig in afstemming, en kunnen we door Q en A antwoorden vinden, op je vraag stukken. Het zorgt dat je even weer wat helderheid vindt, om mee verder te gaan. Ik channel niet specifiek op overledenen, het is wel mogelijk dat hierover informatie wordt gedeeld indien nodig.


 Ook persoonlijke vraagstukken rondom gezin, kinderen met speciale gaves, ouder en kind sessies voorlopen altijd via de ouder, alles wat mijn team de ouder aanreikt, zal energetisch uitwerking hebben op het gezin, op het kind, op relaties.

Ook is het mogelijk om een reading te ontvangen via de mail, een verslag die ik op stuur na de channeling. Investering hiervoor is 45 euro exclusief btw

 

Een reading sessie op skype is 88 euro inclusief btw, en duurt gemiddeld 60 minuten.
Wil je een zakelijke reading verwijs ik je naar de master reading in het menu, ook ontvang je dan een zakelijke factuur. 

Online boeken

Boek direct via onze website.