Meditatie avonden

Steeds meer mensen herontdekken hun multidimensionale zijn. Je ontdekt wie je werkelijk ben en wat jou taak is hier op aarde.

Je ontdekt dat er zoveel meer vormen van bewustzijn zijn. Er zijn zo enorm veel meer verschijningsvormen als je voor mogelijk hield. Hoe meer jij je opent, hoe meer je gaat herontdekken binnen jezelf.

Bij elkaar komen in een groep, verhogen we elkaars trilling. Binnen dit kwantumveld ontstaat co creatie. En scheppen we met elkaar healing binnen het grotere veld van bonding.

Belangrijk is dat je open staat voor welk contact dan ook. Je de juiste intentie mee neemt, dat ook jij bijdraagt op dit veld van healing. Je je van te voren al afstemt op niet alleen het ontvangen, maar ook het geven van healing. Ieder mens heeft deze gave.
Via channeling en geleide meditatie breng ik ons in hogere frequenties. En vraag ik onze galactische vrienden om samen te komen. En gaan we allemaal op reis. Je stuurt jou intentie puur en zuiver in het veld, en wij begeleiden het op hoger niveau zodat het mag samen komen.

Je neemt mee, papier en pen
Een flesje water
Eventueel een gezonde snack om te delen.
We liggen op yoga matjes, mogelijk extra matje als je wat zachter wilt liggen. Er zijn ook meditatie kussens als je liever zit.

We eindigen met inbreng van iedereen, co creƫren doen we samen.

Ik eindig met Q&A voor persoonlijke vragen.
De zaal gaat om 19:30 open, we starten om 20 uur. De Boeddhaboom locatie
Gezondheidscentrum Nieuw-Helvoet - Hoonaartstraat 72, 3222CL Hellevoetsluis
Aanmelden verplicht, vol is vol
Kosten 20 euro per persoon


groep healing