Meditatie avonden
Cosmic healing circle

Elke drie weken start ik een cosmic healing circle in mijn atelier in Zuidland.De bedoeling is een avond, als overdag.
De avond circle kun je ook vinden op mijn pagina bij de evenementen.Wat gaan we doen, we kunnen elkaar eindelijk weer ontmoeten. En wel in kleine groepjes, maximaal drie personen
in mijn atelier tegelijk.We leven in een onzekere tijd, en maken allemaal op onze eigen wijze mee wat dit allemaal doet met ons.
We zijn bewust van de shift die plaats vind, maar kunnen ons nog niet helemaal aarden in deze nieuwe tijd, met alle veranderingen wereldwijd.Er is ontzettend veel ondersteuning vanuit de dimensies, maar nog niet iedereen weet hoe dit te integreren in deze huidige tijd. Tijdens deze circles bouwen we een krachtig veld, waarin we met elkaar kunnen delen, wat deze veranderingen allemaal met elkaar gemeen hebben.
Dat deze tijd van betekenis is, en we hier optimaal gebruik van kunnen maken.In de circle doe je actief mee, je deelt je ervaringen binnen een veilige setting, waar men luister naar elkaar.
Door middel van meditatie, visualisatie, klankhealing, oefeningen, creativiteit en actieve deelname, gaan we deze cirkels samen neerzetten.In de ruimte hebt ik meditatie stoeltjes.

Je neemt zelf even een kleed mee, voor over de stoeltjes( hoes laken of grote handdoek mag ook. En een flesje drinken en versnapering voor jezelf.Voor nu is het delen van eten en drinken even onwenselijk i.v.m de maatregelen.

We zorgen ook voor ruimte, waar we ons allemaal prettig bij voelen.Je kunt je steeds aanmelden wanneer je mee wilt doen op de data, maar een vaste groep behoort ook tot de mogelijkheden. Bij veel aanvragen, zal ik vaker een avond of middag gaan organiseren.Het adres is Irenestraat 6 in Zuidland,aanmelden is verplicht en deelname is 20 euro per persoon.
Dit mag contant en gepast worden mee gebracht. Maar er kan ook betaald worden met ideal. Kan je niet, geeft dit dan op tijd aan, aangezien we in kleine groepjes zijn, is het laat afmelden niet fijn voor de rest van de groep, en niet voor mensen op een reserve lijst. Bij herhaaldelijk afzeggen, ga je ook achteraan op de lijst.

Volgende data: 9 juni 13 tot 16 uur
                             11 juni 19 uur tot 22 uur

                                30 juni om 13 uur tot 16 uur
                               2 juli om 19 uur tot 22 uur

cosmic healing circle