Cosmic healing

ET healing, healing met mijn galactisch team aan buitenaardse vrienden.

et healing

 Als Cosmic healer ( ET healer) werk ik samen met mijn galactische vrienden( mijn  parallelle  versies), om jou te inspireren, op reis te gaan naar je multi-dimensionaliteit. We zijn allemaal verbonden met het ALL, alles wat er is, en waar jij uit voortkomt als lichtwezen, en als mens. De uitdagingen aan te nemen, die je hogere zelf van je vraagt, om uiteindelijk diep in verbinding met je eigen kernkracht, het leven te beleven, vanuit je beste versie van jezelf. Of je nu buiten in de natuur ben, of je afstemt op het heelal, alles is volledig al in je aanwezig. Wanneer je vanuit je beste versies durft te communiceren, channel je de informatie die je nodig hebt onderweg

Healing vind plaats op verschillende frequenties, en op verschillende wijze met als doel om de cliënt dichter bij zijn eigen oerbron te brengen. De bron waaruit alles ontstaat, waaruit alles in beweging komt. Binnen dit veld van vrede en harmonie vind healing plaats op de verschillende energie lichamen van de mens. De mens is in wezen een multidimensionaal wezen, welke door in te pluggen op dit grote veld dichter bij zijn eigen potentieel kan komen. 

Door af te stemmen op dit grotere energieveld ontstaat er ruimte voor het herinneren van jou hogere zelfen, jou zielsdelen in parallelle dimensies. Je ben in het leven gereïncarneerd om bepaalde lessen te leren. In het leven maken we vaak onbewust contact met andere delen van ons zelf, delen die tegelijkertijd ons veel te leren geven. We kunnen in dit creatieveld vragen om deze delen kenbaar te maken voor jou. Door middel van healing binnen dit veld ontstaat er een co-creatie tussen jou, jou zielendelen en de mijne, waardoor we het lichaam als ware kunnen resetten.
In deze hogere frequentie leren wij jou, hoe je kunt afstemmen, wat je kunt vragen binnen jou eigen multidimensionaliteit.

Wat kun je verwachten?

Mijn galactisch team faciliteert de ruimte, het veld waardoor jou eigen parallelle versies, galactische zieldelen, deel gaan uitmaken van je healingsproces.

Je neemt sensaties waar van druk, het gevoel dat er handen op je liggen, bewegingen van je ledematen, tintelingen en allemaal vanuit een zachte en liefdevolle manier.
Daarom vind de healing plaats binnen jou eigen genezend vermogen, en valt hierdoor de juiste inzichten binnen die jou verbonden maakt met jou eigen bron.

De ervaring is dat veel mensen zich gedragen voelen tijdens deze energetische behandelingen.
Vaak komt er ook veel informatie door van mijn gidsen, die ik direct deel met jou. je kunt ook vragen stellen tijdens de sessie.

Tijdens de healing lig je op een behandeltafel met je kleding aan.
Wanneer we buiten healen, dan kiezen we samen een plek waar jij je veilig voelt.
Ook vind healing plaats op afstand via skype of telefonisch, en kun je gewoon ontspannen thuis, in je eigen bed de healing ontvangen.

De  cosmic healing duurt minimaal een uur, maximaal 90 minuten,
Investering in jezelf 85 euro inclusief btw
Investering Cosmic journey
( healing in de natuur)en tevens wandelsessie 85 euro inclusief.
Deze wandeling en healing duurt totaal maximaal 90 minuten.Afstand healing
Je kunt ook een cosmic healing op afstand ontvangen, via skype of telefonisch.
Verder is de healing precies hetzelfde, alleen ontvang je de healing in je eigen huis.
We spreken af voor tijdstip, en je zorgt dat je niet gestoord kan worden.
Daarna stem ik mij af op het kwantumveld, en begin ik met de healing.

Tijdens de afstandshealing ben ik steeds in gesprek met jou, en deel ik de informatie die ik door krijgt, en kun je gewoon vragen stellen. De investering is 85 euro voor een sessie van gemiddeld 60/90 minuten. Kleine veranderingen vinden soms al plaats na enkele dagen of weken, andere duren soms meerdere maanden. Als er op cel niveau veranderingen zijn aangebracht kan het langer duren voor deze volledig is geïntrigeerd. Bedenk dat bij elk ziekte proces tijd nodig is om weer te herstellen. Het is dus geen snelle therapie waarbij je ineens van al je klachten af ben.
Soms is juist je ziekteproces, de genezing op zich zelf. En is juist het ziektebeeld cruciaal om dat andere deel van jou aan te moedigen om te genezen. En omdat er nog zoveel onbekend is voor de mens, kunnen we ons slechts maar openen voor het grotere geheel waarmee we zijn verbonden, en aanvaarden wat op ons pad is.

Ik respecteer in hoge mate de reguliere geneeskunde, en Cosmic healing mag je zien als aanvulling op deze geneeswijze. Ik zal je ten alle tijden doorverwijzen als het voor mij zo voelt. 


Je ben wel zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor je eigen ziekte proces.

 Wandelkunst is aangesloten bij een klachten commissie.

Online boeken

Boek direct via onze website een Cosmic healing