Cosmic healer programma

 

Het is de hoogste tijd om meer te gaan leven vanuit de bron, jezelf, en je zieldelen. Je zieldelen of zelfen zijn onderdeel van jou ziel. Ze staan te trappelen om je te ondersteunen op je pad. Ieder mens heeft de mogelijkheid, deze bron op te boren binnen zich zelf, en te gaan samen werken met deze "galactische teams"die slechts onderdeel zijn van jou. Niets vind plaats buiten jezelf, het vraagt alleen je volle commitment, en aandacht. 
Maar het is niet voor iedereen, het is een bijzondere manier van werken, waarin je werkelijk niet meer terug kan naar je oude wijze van denken en doen.

 


Een groot onderdeel is meditatie en gronding, zorgen dat je volledig in lijn komt met wie je ben, en wat je wilt uitdragen. We werken met een soulvision board waar je  verlangens, als je essentie tot uiting komt, zodat je vanuit dit krachtveld kunt gaan creëren.

Je wordt je bewust van je vibratie, en wat  er met jou matcht.
Je maakt ook hier gewoon fouten, je gidsen laten je ook je eigen neus stoten, maar daar lachen we met elkaar om, en zal later een grote lering blijken.
Je leert dat de essentie van het leven, een co creatie is waarbij je al het goede uit het kwantumveld kunt inzetten op alle gebieden, privé, werk,zakelijk.

 

We scheppen ruimte en aandacht voor elk event in je leven, wat je blokkeert, belemmert op welke wijze dan ook. Zo nodig ruimen we tussen door, deze velden op.

Met elkaar onderzoeken we wat ons bezig houdt, met welke bril we naar ons zelf kijken, en naar de ander. De essentie van het leven is dat we er mee mogen spelen.

Je gaat anders kijken naar je projecties, en je geloofsovertuigingen rondom buitenaards leven, geloof me iedereen heeft ze. Ook ik mocht hierin leren, dat het soms zo bijzonder was, dat het nauwelijks te bevatten was, en dat ook dat in liefde mocht stromen.

 

Je krijgt meer inzicht wie je gids(en), ziel zelve zijn, en hoe je dit contact kunt opbouwen.

Je krijgt meer inzicht over jouw rol, en je verantwoordelijkheid als healer. Niet iedereen is geschikt om dit werkt te doen. Als jij je geraakt voelt in dit schrijven, betekent dat, dat er een weg voor je klaar staat om te bewandelen, en dat ligt niet voor iedereen zo concreet.

Je krijgt alle aandacht, en ruimte om jezelf te ontplooien, de uitkomst is aan jou.
Ik verwacht dan ook 100% je inzet, want dat is ook wat ik doe.

Ik ondersteun je in het zichtbaar worden, en jezelf durven zijn, los van wat anderen er misschien van denken.

Voor wie:

Wanneer jij voelt dat er een taak voor je is weggelegd in de wereld.
Jij jezelf serieus neemt als mens, coach en healer.
Jij goed voor jezelf zorgt, want we werken in de hoogste frequenties.
Dat je bereid ben om buiten de lijntjes te kleuren, en niet bang ben voor fouten.
Fouten maak je ook met een heel kosmisch team om je heen, ze gaan je hierin niet verzachten, slechts verhelderen waarom, om er na afloop om te lachen.
Ik wil dat je leeft in het moment, niet in de toekomst of verleden maar nu.
Dat je kiest voor transformatie processen, en jezelf als je bedrijf laat groeien.
Dat je niet wegloopt voor de eerste, de beste tegenslag, want dat is het creatieproces waar we allemaal door heen gaan, niemand uitgezonderd.

Wat levert het je op:

Aan het eind van dit programma, weet je wie je ben, wie jou gids(en) zijn, en kun je contact maken. 
Je krijgt inzichtelijk hoe dit kosmisch team met jou communiceert, en je leert deze informatie te channelen. 
Je weet hoe je je verlangens kunt manifesteren, en je het creatieproces kunt openen voor je persoonlijke groei.
Je heb een helder beeld over je zielemissie, en je kunt hier concreet en zelfstandig je stappen in zetten. 
Je ben je bewust van je persoonlijke kwaliteiten, en weet deze in te zetten in je huidige bedrijf, of je te starten bedrijf. 
Je bezit de kracht om jezelf werkelijk te doen shinen! Je ben hard nodig in deze tijd.

Het programma bestaat uit  6 hele dagen van 10 tot 17 uur 

En op deze dagen nemen de meditaties en oefeningen een grote rol in.

Locatie gezondheids centrum Nieuw Helvoet, Hoonaartstraat 72, 3222 CL Hellevoetsluis

 

Bij aanmelding volgt er eerst een intake, en van daaruit stem ik af om een groep samen te stellen. Deze intake is gratis, en hierin kijken we samen even of jij er klaar voor ben of misschien eerst nog wat nodig hebt voor je gaat starten. Ik kies of jij er geschikt voor ben om dit programma te volgen of dat er misschien eerst nog een ander traject nodig is.

Contact met een gids, of al werken als healer heeft een pré.
 

Het programma is 750 euro exclusief
Optie in 3 termijnen betalen, vraag om de voorwaarden.
Bij termijnen betaal je wel extra administratie kosten.


Datum 26 januari,23 februari,22 maart,19 april en 17 mei, 7juni van 10 tot 17 uur. 

Thee, drinken en versnapering is aanwezig, lunch dien je zelf mee te nemen.

 

Inschrijven is op volgorde van binnenkomst, en uiteindelijk stel ik de groep samen.
Ik werk niet met iedereen, tijdens de intake voel ik of je klaar ben om deze stap aan te gaan.

 

Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor de cursus, via schriftelijk verzoek, de administratie kosten van 95 euro ontvang je niet terug. Bij termijnen dien het bedrag op de vast gestelde data te worden betaald, anders ben ik genoodzaakt het termijn te annuleren, en ben je verplicht om het gehele restant te betalen

Bonus : toegang tot leer en besloten facebook groep, waar je met elkaar kunt delen tussen tijds. Waar je vragen kunt stellen en waar ik regelmatig stukjes op plaatst of tussendoor live gaat om iets mede te delen. Ook deel ik hier visualisaties, meditaties die je thuis kunt beluisteren tussen de maandelijkse lesdagen door.

Na certificering wordt je automatisch uitgenodigd tot het cosmic healerplatform waar alle gecertificeerde cosmic healers bij zijn aangesloten. Voor delen, feedback,vragen en andere opmerkingen rondom het cosmic healer zijn.

Ook houden we een aantal keren per jaar een netwerkdag, een dag waarin we bij elkaar komen, delen, netwerken en weer even opladen met elkaar. Hier kun je in besloten kring vragen voorleggen, casus delen of elkaar een healing geven. Hier zitten wel kosten aan verbonden, als je wilt meedoen. Maar als deelnemer is dit voor gereduceerd bedrag.

Tijdens het programma mag je gratis deelnemen aan de afstand healingen, of meditaties die ik geef in centrum in Hellevoetsluis.

Bij aanmelding, en betaling van de inschrijfkosten ontvang je een voorbereidende gids sessie bij mij op locatie. Tijdens deze sessie krijgt je het eerste gids contact, via mij en kun je daar alvast mee gaan co creëren.


Het cosmic healer master programma

Let op, dit programma is alleen voor de lichtwerkers,coaches en trainers die werkelijk zichzelf, als het bedrijf willen laten groeien en bloeien. Die inzet tonen, en durven te werken aan hun processen, en dit ook delen in de groep vanuit gelijkwaardigheid en vertrouwen.

 

Bij het programma cosmic healer hebt je geleerd te werken met je gids, je team en misschien ben je wel al een praktijk begonnen. Je zou jezelf graag verder verdiepen, en leren channelen van informatie, via Q &A ( vraag en antwoord).

Tijdens deze dagen zetten we met elkaar de energie hoog, leer je werken met groepen, leer je te channelen van vragen.

 

Ook bij dit programma is meditatie een belangrijk onderdeel.

Samen met jou kijk ik naar de mogelijkheden die je kunt ontplooien, binnen je bedrijf of huidige werkzaamheden.

-je leert jezelf te presenteren, voor de groep te staan, een meditatie te begeleiden.

-je leert hoe je jouw praktijk naar next level kunt brengen.
-je leert van elkaar, je geeft elkaar feedback en ontdekt dat je door middel van deze bonding, je dichter bij je passie komt vanuit groeps afstemming.
-je gaat brainstormen over waar je nog denkt in drijfzand te staan, en hoe je jezelf daaruit kunt bevrijden.
-hoe overtuigingen op dit level, je nog steeds kunnen saboteren.
-door Q & A met elkaar, kom je dichter bij je kern
-je leert spiritueel en zakelijk te combineren, op een manier die voor jou werkt

De volgende data  6 febr, 5 mrt, 2 apr en 7 mei 2020

Thee, drinken en versnapering is aanwezig, lunch dien je zelf mee te nemen.

 

Kosten 950 euro exclusief btw

in termijnen mogelijk, vraag de voorwaarden.

 

Annuleren is mogelijk tot 14 dagen voor de cursus, via schriftelijk verzoek, de administratie kosten van 95 euro ontvang je niet terug. Bij termijnen dien het bedrag op de vast gestelde data te worden betaald, anders ben ik genoodzaakt het termijn te annuleren, en ben je verplicht om het gehele restant te betalen.

Volgens de vaste voorwaarden kan ik de cursus annuleren, dan ontvangt u natuurlijk het gehele bedrag terug.

Online boeken

Boek direct via onze website.