Hands on healing

Bij deze vorm van healing stem ik in intentie af op jou, om daarna je lichaam te scannen.
Ik scan op ziekte, blokkades en andere processen die ondersteuning nodig hebben.
Deze vorm van healing is ontdekt door de amerikaan Bil Bengston, en heeft verrassende  resultaten bij verschillende ziektes. Waaronder alzheimer, depressie, kanker en hartfalen.

Zoals bij elke vorm van healing, is er geen garantie te geven, dat je uiteindelijk geneest.
Dit hangt aan vele factoren af, en daarmee is elke verantwoordelijkheid voor jezelf.
Ook is er bij hands on healing geen tijdsduur te zeggen, en hangt het helemaal af wat er intuïtief wordt aangereikt, en zal het tussen 20 of 30 minuten duren.

Als je meer wilt weten over de resultaten die bekend zijn, verwijs ik je naar https://www.bengstonresearch.com/ waar je alles kunt lezen over deze vorm van healen.

Deze healingen zullen met intake en na gesprek ongeveer 60 minuten duren, en kosten 95 euro per sessie.Te boeken als individuele sessie. Een traject is te boeken vanaf 3 behandelingen 250 euro. 6 behandelingen, 520 euro.

De behandelingen zijn mogelijk kort op elkaar te vervolgen, zoals paar keer per week, tot in specifieke situaties elke dag. 

Om deze healingen te ontvangen verwijs ik je naar de plicht tot het leren van het cyclen, dit omdat het noodzakelijk is voor een beter resultaat. En daarnaast de verantwoordelijkheid om deze processen te aanvaarden, als je eigen verantwoordelijkheid, en geen snelle oplossingen voor een ziekte beeld.

Online boeken

Boek direct via onze website.