Blog pagina.

inspiratie

# inspiratie ☆☆☆
Het is niet jouw taak om de ander zijn werkelijkheid te veranderen. Het is jouw taak om jouw eigen werkelijkheid te creeëren.
En wanneer je de dingen doet waar je blij van wordt, waar je van geniet...zal jou licht verder reiken. Zodat ook anderen hun eigen schaduw leren kennen.
En sta je midden in vreugde en vredigheid..dan zal je dit ook meer gaan ontvangen. Dan sta je midden in het oog van de storm...terwijl de storm slechts een spiral beweging is van energie. Dan is jou realiteit precies wat je opende  binnen jezelf
Liefs miranda


master your self

Het is NU de tijd om opnieuw te verhelderen waar je nu staat. Er is een natuurlijke ruimte ontstaan vanuit corona dat we opnieuw mogen reflecteren, wat er werkelijk toe doet.
Bezinning is ineens zoveel belangrijker geworden. Spiritualiteit als een vernieuwde waarneming op wat er afspeelt. Angst wordt vergroot om de donkere plekken binnen jezelf te belichten.
Als je liever je eigen antwoorden vindt op belangrijke levensvragen. Hoe je aanpassingen kunt maken binnen je huidige situatie, zonder je eigenheid te verliezen. Opnieuw te ontdekken wat jou nu drijft, en je missie opnieuw te schrijven.
Alles wordt juist in deze tijd aangeraakt, om je ruimte te geven. En samen is nooit zo belangrijk geweest. Waarom dan alleen blijven dobberen zonder richting. Als we samen opnieuw jouw richting kunnen ontdekken.
Mijn opleiding tot loopbaancoach is nog nooit zo belangrijk geweest. Ik kan je ondersteunen binnen deze huidige tijd, zodat je niet stil staat..maar stil wordt. Dat je in beweging komt van binnen uit, zonder sturing van buiten jezelf.
Ik combineer mijn coachskills met mijn intuïtief vermogen. Ik begeleidt je vanuit de kosmische wetten, de kracht van manifestatie en samen met mijn team aan galactische vrienden ontmoeten we jou. Doordat ik kan intunen in het grotere veld, kan ik je belichten zodat jij je eigen kracht weer voelt en kunt gaan inzetten voor jou levenspad.
Ik heb een uniek programma, master your self, een traject van 6 weken. Ik heb afgelopen jaar al mogen ontdekken hoeveel waarde dit geeft aan mijn cliënten. Ze weten nu dat ze zelf alles in handen hebben om verder te gaan. Een 6 weken intensief met als bonus een gratis bekrachtigings-/healingsessie.
Ik kan niet anders zeggen dat je hiermee echt investeer in jezelf, je een beter beeld krijgt van waar je sta, en wat je nodig hebt. En hoe je weer jou missie kunt vervolgen.
Voor ondernemers als particulieren.
Voor de mens diep in jou, die zichtbaar wilt worden.


2020 staat voor waarheid, alles wat zich hier niet aan kan meten wordt zichtbaar

Hierin wordt geen mindfuck meer getollerereerd.
Ondernemen krijgt een volledig ander en ruimer karakter. Het gaat niet meer om het bouwen op basis van oud paradigma.

Oude funderingen zullen vallen. Oude systemen lopen vast, en nieuwe mogelijkheden zullen tijdelijk nog even rijptijd nodig hebben.
Eerst moet iets vallen, om losgelaten te kunnen worden. Mensen gaan het groter perspectief beter begrijpen en zien. Ze gaan meer keuzes maken vanuit hun intuïtie inplaats van wat er wordt afgespeeld in de maatschappij.


Ondernemen krijgt een geheel ander perspectief, één uit verbinden inplaats van ik. Vanuit overvloed inplaats van te kort. Vanuit hart inplaats van mind. Er gaat op hoger spiritueel vlak ondernomen worden. 

 

Momenteel zie je ook steeds meer mensen overgaan op spirituele bulshit. Ze roepen het volop zonder werkelijk thuiskomen hierin. Het wordt gebruikt om anderen te verleiden, niet om te inspireren. Resultaten worden gemeten zonder de kernwaarde.

Deze vorm van ondernemen gaat steeds vaker door de mand vallen. Mensen gaan meer bij zich zelf ten rade, alvorens ze een coach of therapeut inschakelen. En worden hierin een eigen healer en genezer.

Er zal meer shift plaatsvinden in groepen die zich afscheiden en groepen die juist krachtiger gaan verbinden. Er gaat een grotere kloof plaatsvinden tussen beide groepen. 

Het ondernemen binnen 2020 zal ingewikkelder worden, gaat meer creativiteit vragen en vooral eigenheid. Eerlijkheid en waardevol zijn bekangrijke spelers. Er wordt vaker ondernomen vanuit het hart, de bron of de flow. Er gaat vaker afgestemd worden, op een dieper weten, waardoor onechtheid geen ruimte meer krijgt. Heldere communicatie, heldere samenwerking en bouwen aan nieuwe funderingen is de energie.

We gaan weer terug naar de basis, naar de meer natuurlijke flow van het leven. Ondernemen vanuit eigen essentie. Ondernemen vanuit het hart.

Hoe ga jij om met de lessen in je leven...blijf je hangen aan het verleden of leef je naar de toekomst. Door te leven in je verleden blijft trauma steeds weer boven komen. Je herhaalt slechts de gedachten van die momenten waardoor dat gevoel blijft hangen.


Het is alsof je steeds weer kiest iets opnieuw te beleven. En je blijft je rot voelen omdat er niets veranderd. Je ben meer waarde gaan hechten aan het verleden dan aan je toekomst.
Neerslachtigheid gaat over het niet los kunnen laten van drama in je leven.

Doe je dat bewust...ja en nee. Ja je kiest ervoor op basis van de gedachten. Nee het is niet zo simpel, het is een mechanisme dat je eerst dient te begrijpen. Een klein deel van jou is bewust, systemen pikken het op zodat je er uiteindelijk niet meer bewust van ben...tot je jouw bewustzijn verruim.

Als een boom in de storm zijn focus zet op het vasthouden van zijn blad, en zich verweert tegen de storm, zal hij ten onder gaan.
Zijn wortels zullen zijn stam niet langer ondersteunen. In Plaats daarvan laat hij zijn blad los in de herfst, en stuurt zijn voeding naar de wortels. Door mee te bewegen met de stormen, wordt het krachtiger en robuust.

Als je naar jezelf kijk, beweeg je dan mee of hou je weerstand bij elke verandering. Kies je op basis van het verleden of de toekomst.
Ben je uitgeput, moe of ziek heb je waarschijnlijk te veel vast gehouden aan het oude en te weinig geïnvesteerd in het nieuwe.

Het is tijd voor reflectie, veranderingen zijn je uitdaging om opnieuw keuzes te maken.

Master your self

Iedereen heeft wel dat stemmetje..dat stukje mind wat je aan het twijfelen brengt. Mijn stemmetjes heb ik aardig kunnen loslaten, daarom kan ik makkelijker beslissen of iets goed is of voelt, en wat niet.


Maar deze twijfel, deze stemmetjes hoor ik regelmatig binnen mijn werk. Mensen die maar blijven twijfelen..of ze nu wel of niet willen investeren. Wel of niet willen kiezen voor een programma of traject. En dit kan zich soms zelfs voor langere periodes aanhouden.

Herken jij dat binnen het ondernemen, dat je het gevoel krijgt dat je steeds mensen moet overhalen om je dienst te volgen. Misschien wel omdat je in communicatie continue die twijfel voorbij ziet komen.

Als er 1 ding is waar ik wel mee hebt leren omgaan, dan zijn het deze twijfels. Voor mezelf als van een potentieel klant. Je kunt namelijk niet kiezen voor een ander, en indien je het gevoel krijgt iemand te moeten binnen hengelen..voor wie maak je dan die keuze?
Mensen steeds benaderen omdat je zelf het gevoel krijgt dat die persoon enorm is geholpen met je programma...zegt veel over jou als ondernemer.

Je zet jezelf namelijk op de plek van wijze, want weet je werkelijk wat de ander nodig heeft.Of gaat het om wat jij denkt dat je bedrijf nodig heeft?

Zelfs indien de ander met regelmaat duidelijk maakt, dat het twijfelt. Twijfel is voor de persoon zelf om te onderzoeken.
Wat kun je wel doen, luisteren en soms herhalen wat iemand zegt. Verhelderen waarvan men niet bewust is, maar ook ruimte geven aan die ander om werkelijk te voelen.

Er is geen enkel programma op maat gesneden, het is de bedoeling dat je jezelf ruimte geeft om iets eigen te maken, omdat je je aangetrokken voelt tot een idee of onderwerp. Het is de bedoeling van het leven dat je eigen ervaringen opdoet. Er is geen perfecte weg op basis van te kort denken of van doemdenken.

Er is een weg, met vele uitkomsten, en hoe leuk om ze gewoon te onderzoeken. Je voelt uiteindelijk vanzelf of het precies is wat je nu nodig hebt, of het is juist wat je nodig hebt om nieuwe keuzes te maken. Je kunt twijfel alleen omzetten in vertrouwen als je in beweging komt, en niet wanneer je blijft wachten.

Daarom stuur ik niet langer aan twijfelende mensen, maar verhelder mijn business binnen mezelf. Wanneer ik mijn eigen mogelijke " twijfels" kan benoemen, kan ik ze ombuigen in vertrouwen. Ik vertrouw dat de juiste personen op mijn pad komen, die ik mag inspireren.
Ik voel mij dan ook niet genoodzaakt iets of iemand te sturen...het universum stuurt meer dan voldoende♡ overvloed vind je in ALL-es

Focus


Zoals ik een tijd terug in gesprek was met Gopal, over een vraag van cliënt...ging het over waarneming. Hij legde mij uit dat een wens of droom waar je naar verlangt een gefocuste perceptie is van jouw beeld hierover.
Wanneer jij jouw droom of wens zou willen manifesteren...zet je het in werkelijkheid juist op slot..indien je vast houdt aan het beeld hiervan.
Hij liet me zien dat wanneer wij ons focussen...op onze droomwens..we eigenlijk oogkleppen dragen. We visualiseren wat we wensen in vaste vorm. Zoals je weet heeft energie geen vaste vorm..en dient het door altijd in beweging te zijn. Wanneer jij je focust( helaas zijn er coaches genoeg die dit prediken) zet je dus juist de beweging van de kosmos op slot.
Je schept een beperkte uitkomst..van dat wat veel groter is dan jij. Hoe kan de kosmos kort gezegd...draag je alleen dat deel.in jezelf wat je beperkt hebt vast gezet. Wanneer je werkelijk in overgave durft te gaan...weet je dat je geen " focus" nodig hebt. Maar je slechts je verlangen hoeft te voelen...in de wetenschap dat de kosmos een veel grotere uitkomst heeft voor jou....sterker nog....deze uitkomst staat al...je hoeft je er slecht voor open te staan.
Je droom zou in werkelijkheid veel groter zijn..als je nu kunt voorstellen. Dus stop met denken...met plannen en focussen....ga in overgave.
Dank aan Gopal

De wind speelt vandaag met ons, alsof het zijn straatje wilt schoon vegen. Even alles ontdoen van opgehoopte rotzooi.
Ook ik ga vandaag in deze mood aan de slag. Want inplaats er tegen in te gaan, in weerstand te stappen kun je het ook omarmen.

Waar mag bij jou de wind door, waar mag je nu eens loslaten en in overgave gaan. Een natuurlijke flow tegen werken, is tegen de stroom ingaan. Weet je hieveel energie je hiermee verliest. Door mee te bewegen, geniet je meer van alles in het nu. De wind haalt het kind in mij naar boven....let me fly....let me fly...iam flying.


#storm #weerstand #overgave #higherself #innerchild #spiritualgrowth#awareness #consciousness #winddoordeharen #playintherain #enjoyment#happiness

Om je leven te herpakken, dien je je eerst bewust te zijn van je patronen, daar waar je zichtbaar mee ben. Dat waar jij je tot nu toe mee heb geïdentificeerd.

Zodat je los kunt komen van deze patronen, geloofsystemen en beperkingen. Om van daar uit je werkelijke kracht in te gaan zetten, op je skills. Ieder mens wordt geboren met natuurlijke skills en zijn of haar rol in de wereld. En het wordt tijd dat je deze verder gaat ontwikkelen.

Wordt zichtbaar, wees je eigen waarde en herpak jezelf. Je ben niet langer onzichtbaar, je mag uit deze beperking stappen en je grootsheid omarmen. Je ben een prachtige lichtwerker.


#patronenloslaten #believesystem #overtuigingenloslaten#vanonzichtbaarnaarzichtbaar #jewarezelf #spiritueelcoaching#spirituelegroei #lichtwerkers #jetaakindewereld#universehasyourback #cosmicflow #masteryourselftraject #feelgoodtraject

Onlangs was ik in gesprek met mijn gids, over bepaalde vragen die ik had rondom manifestatie. Maar ook wat je kunt doen binnen je eigen vibratie, om jezelf alsware te versterken...op basis van diep geworteld vertrouwen.

De vraag die ik terug kreeg, of ik wel stevig geworteld was. Mijn inziens was ik dat wel...zover ik kon reflecteren. Toch hield het mij bezig...want waarom kreeg ik deze vraag zo overduidelijk.

Die week kreeg ik op verschillende manieren mijn antwoorden binnen. Via een mooie citaat via een ondernemer en door een stukje wat ik las op pinterest.


Nadat ik dit navroeg tijdens afstemming kreeg ik weer duidelijk de vraag, ben je stevig geworteld....leef jij werkelijk jou vibratie. Is je huis, je bedrijf een afspiegeling van je ziel?

En daarna stroomde feng shui door me heen, nu wist ik daar echt niets over. Na een beetje inlezen kreeg ik duidelijk mijn antwoorden. Je huis, je praktijk, je winkel of kantoor moet een afspiegeling zijn van je ziel. Dus stem je af in hoeverre alles daar nog stroomt voor jou.

Ik ben gaan afstemmen op wat mijn praktijk wilde, wat mijn atelier nodig heeft. Wat mijn huis, en slaapkamer nodig heeft.
En ineens werd het duidelijk.

Dit alles is je soalboard...inplaats van visionboard. Je soal board vertaald wie je ben, en hoe jij je voelt, wat je nodig hebt en zend uit, of het stroomt of niet.

Daarom ga ik de komende tijd soalvision sessies geven. Waar we samen gaan intunen in wat er niet stroomt binnen jouw leven. En waar jij stroming kunt doen toepassen, om weer stevig geworteld te zijn. Wil je hier meer over weten, stuur me dan een mailtje. En dan leg ik je uit hoe dit er uit ziet, en wat ik voor je kan betekenen.
www.mirandavanderbeek.nl

#soulvision#soulfie #higherself #enjoyment #stroming#ondernemenvanuitdebron #ondernemendevrouwen #spiritueelcoaching#spiritueelontwaken #leiderschap #manifestatie #healingjourney#healingfrequencies #5dimension #consciousness